Vendégkönyv

Hozzászólások (10)

Hidvég
9 éve, 8 hónapja, 17 napja és 11 órája
Kedves Kálmán és Cilike !Köszönöm a megkeresést.! Remélem jól szolgál az egészségük ?!
A vendégkönyvbe én a megérkezésünk után 1-2 nap múltán beírtam! A következőt:
3 nap 2 éjszakás pihenés és kikapcsolódásban volt részünk a Gondűző Vendégházban.Itt valóban elfelejti az ember minden gondját,baját! A háziak figyelmessége,kedvessége,a tiszta környezet,a finom étkek,a jó levegő,a csodás táj felejthetetlenné tette számunkra az itt eltöltött időt Mindenkinek ajánlani tudjuk a Gondűző Vendégház igénybevételét, a háziak gondoskodását,figyelmességét.
Hidvégi Erzsi és férje

stufi
9 éve, 7 hónapja, 16 napja és 8 órája
Csodálatos egy hetet töltöttünk 2010 júliusában a Gondűző Vendégházban.Neve is elárulja,hogy az ember elfelejti minden baját,gondját ,az ott töltött idő alatt.Kálmán és Cilike figyelmességégének,szeretetének köszönhető ez.
Reggelente kapott kávé és reggeli az egész napunkat bearanyozta.Változatosak voltak a reggelik,s nem beszélve az ízlésesen terített asztalról,s az időben elkészített forró kávéról,ami minden nap meglepetés volt,mert más-más porcelánba volt szervírozva.
Mofettáról is sok jót hallottunk.Minket a kíváncsiság hajtott,de ha egyszer szükség lenne rá, akkor biztos kúraszerűen alkalmaznánk.Mindenkinek ajánljuk a vendégházat s a táj szépségét.Érszűkületes betegek bátran jelentkezzenek kezelésre. A MOFETTA egy csoda .siker a gyógyulni vágyóknak.
Szeretettel ajánlja a vendégházat:Erzsébet és Feri
Baggage
9 éve, 7 hónapja, 14 napja és 17 órája
Felüdüléshez, kikapcsolódáshoz, túrázásokhoz kiváló hátteret biztosít a Gondűző Vendégház, ahol korrekt vendéglátásban, kifogástalan ellátásban volt részem, néhány napon át. Bátran ajánlom bárkinek, aki a Mátrában szeretne pihenni.
Laki Dóra Békéscsaba
Markó Zsolt és családja
9 éve, 7 hónapja, 12 napja és 11 órája
Sajnos csak pár napot tölthettünk idő hiányában a Gondűző Vendégházban. A vendéglátóink csodálatos emberek voltak , közvetlenek , barátságosak , lesték minden gondolatunkat. A község , a környezet elbűvölően szép , lakói közvetlen jóindulatú emberek. Ideális hátteret nyújtott a vendégház a túráinkhoz. Innen is üdvözöljük kedves vendéglátóinkkat , és minden jót , jó egészséget , erőt kívánunk nekik! Amint lehetőségünk lesz rá visszatérünk!
Gábor & Kati
8 éve, 11 hónapja, 29 napja és 16 órája
Mégegyszer szeretnénk megköszönni a barátságos és figyelmes vendéglátást, a finom ételeket, és a kényelmes, nyugodt pihenési lehetőséget. Nagyon jól éreztük magunkat, sokáig emlékezni fogunk a mátraderecskei szép napokra.
Mégegyszer köszönet mindenért. Jó egészséget, sikeres vedéglátást kívánunk - barátsággal: Kati és Gábor.

Zolcsi44
8 éve, 10 hónapja, 15 napja és 21 órája
Az elmúlt héten 5 napot töltöttünk feleségemmel a Gondűző Vendégházban. Mégegyszer köszönjük Kálmánnak és Cilikének a szíves vendéglátást. Akik jó levegőre, remek kirándulásokra, és figyelmes vendégfogadásra vágynak, azoknak feltétlenül ajánljuk.
Veronika Szlovákia
8 éve, 10 hónapja, 3 napja és 8 órája
Amikor kocsink átgördült Budapesten a Petőfi hídon, hevesebben vert a szívünk, mivel az utunk Mátraderecskére a Gondűző Pihenőházba, Vetőné Ceciliához és Horváth Kálmánhoz vezet.
A gondokat, amikor megérkeztünk valóban magunk mögött hagytuk. Egy hetet töltöttem a Gondűzőben többed magammal, és úgy éreztem, hogy a magyaros ízek mellett egy kultúrközpontba csöppentem.
Minden kívánságunk teljesítve volt és a gyógyítás / a mofetta kezelések, a gyógytorna és a masszázs / úgy vált teljessé, hogy maximális megelégedettséggel távoztunk a kedves vendéglátóinktól.
Szívünk mindig visszahúz, és ha bárki követi a példánkat, valóban a gondokat messze űzheti.
Hálás köszönettel mindenért:
Mgr.Kürthy Veronika
István Kisvárda
8 éve, 1 hónapja, 24 napja és 16 órája
István Kisvárda

Aranyos Cilike!
Kedves Kálmán!

Kisvárdáról elindulva nem is gondoltam, hogy Mátraderecskén egy ilyen tüneményes házaspár vendége leszek. Az a figyelmesség, kedvesség, finom modor, szolgálatkézség, amellyel körülvettek ittlétem 15 napján, nagyon megkönnyítette fájdalmaim elviselését, megszépítette ittlétemet (ápolás, napozás, stb.)
És még nem is írtam a finom, ízletes, házias kosztról, a barátságos, világos, meleg szobáról. Mindez nagyban elősegítette gyógyulásomat. Úgy éreztem magam, mintha családtag lennék.
Ha mégegyszer jövök Mátraderecskére, csak itt szállok meg.
Hazamenve mindenkinek ajánlom, aki mofetta kezelésre jön, csak itt szálljon meg. Ennél jobb helyet keresve sem talál.
Nagyon köszönöm Cilikének és Kálmánnak ezt a gondtalan, nyugodt 15 napot.
Reschner István Kisvárda
Megyery
7 éve, 7 hónapja, 19 napja és 9 órája
Igen, mindenkinek ajánlom, 7 napot töltöttünk a Gondűző vendégházban 2012. augusztusában, élvezve Cilike és Kálmán gondoskodását, a finom reggelit, a tágas, kertre néző, jó levegőjű szobát, a beszélgetéseket, a pihenést.
Igen jó volt a "eligazítás" a Mofettával meg Derecske és környékével kapcsolatban. Köszönjük.
Javasolom igénybe kell venni. Dr. Megyery
gonduzoesmofetta
6 éve, 7 hónapja, 2 napja és 10 órája

E-mailben érkezett 2013.08.25-én:

Kedves Cilike és Kálmán!

A dicsérő szavak, amiket a Gondűzőben megszállt vendégek írtak,nem frázisok. Mi is megtapasztaltuk az otthonos és gondos vendég látást. Minden elismerésünk Kálmán kreativitással és gondosan tálalt reggeliinek. Még mindig a szánkban érezzük Cilike szeretettel főzött vacsoráinak ízét.

Mindezek mellett köszönjük a program-ajánlatokat is.

Az Önök személyében,nagyon értékes és empatikus emberek megismerésével lettünk gazdagabbak. Reméljük,hogy a vendégek dicsérő szavai egy kicsit kárpótolják a korábbi évek megpróbáltatásait.Sikerekben és egészségben gazdag életet kívánunk:

Gizike,István és Magdi

Ha Te is szeretnél hozzászólni, be kell jelentkezned.. Kérjük jelentkezz be!